Grup - Adaugare grup
La salvare este afisat mesajul de eroare: "Exista deja acest utilizator pentru aceasta statie!", in cazul in care mai exista acelasi utilizator asociat statiei.
Campuri
- Grup
La salvare este afisat mesajul de eroare: "Exista deja acest utilizator pentru aceasta statie!", in cazul in care mai exista acelasi utilizator asociat statiei.